Nieuwsbrieven

Heb je een nieuwsbrief gemist? Hier vind je al onze nieuwsbrieven van het afgelopen jaar.

Nieuwsbrieven 2010

Nieuwsbrief januari 2019
Goed beginnen, Informatie over de BTW-verhoging en de workshops Ouder/kind yoga, Mindfulness cursus, Op zoek naar Liefde in Liederen van Leonard Cohen en Mini-cursus ‘Begrijp hoogsensitiviteit en jezelf’.

Nieuwsbrieven 2018

Nieuwsbrief december 2018
Decembersluiting, Kerst Satsang, BTW-verhoging vanaf 1 januari en de workshops Mindfulness cursus, Op zoek naar Liefde in Liederen van Leonard Cohen en Mini-cursus ‘Begrijp hoogsensitiviteit en jezelf’.

Nieuwsbrief november 2018
Veranderingen in Smrti, aankondiging BTW-verhoging vanaf 1 januari en de workshops Ouder/kind yoga en de Mindfulness cursus.

Nieuwsbrief oktober 2018
Herfstsferen in Smrti en de workshops Ouder/kind yoga, Spiritualiteit; wat is het en wat brengt het je en Innerlijke bloei.

Nieuwsbrief september 2018
Veranderingen in Smrti en de workshops 8-weekse Mindfulness cursus, De ontwikkeling van je 6e Zintuig, Inleiding in meditatie, Ouder/kind yoga, Spiritualiteit; wat is het en wat brengt het je en Innerlijke bloei.

Nieuwsbrief juli/augustus 2018
Roosterwijzigingen voor de zomer en de workshops 8-weekse Mindfulness cursus, De ontwikkeling van je 6e Zintuig, Inleiding in meditatie en Innerlijke bloei.

Nieuwsbrief mei/juni 2018
De nieuwe privacywet en de massages van Jacob.

Nieuwsbrief april 2018
Nog meer yoga, roosterwijzigingen en workshops.

Nieuwsbrief maart 2018
Roosterwijzigingen en de workshop 8-weekse Mindfulness cursus.

Nieuwsbrief februari 2018
Do-in yoga en de workshops 8-weekse Mindfulness cursus en De ontwikkeling van je 6e Zintuig.

Nieuwsbrief januari 2018
De yogalessen en de workshops Kom (weer) in je kracht, 8 Weekse Mindfulness Training en De ontwikkeling van je 6e Zintuig.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam:
E-mailadres: