Nieuwsbrieven

Heb je een nieuwsbrief gemist? Hier vind je al onze nieuwsbrieven van het afgelopen jaar.

Nieuwsbrieven 2019

Nieuwsbrief februari 2019
Februari, wanneer we er achter komen dat goede voornemens niet zo gemakkelijk zijn vol te houden. Nog even dan bestaan we alweer 12,5 jaar en veel leuke workshops in het verschiet.

Nieuwsbrief januari 2019
Goed beginnen, Informatie over de BTW-verhoging en de workshops Ouder/kind yoga, Mindfulness cursus, Op zoek naar Liefde in Liederen van Leonard Cohen en Mini-cursus ‘Begrijp hoogsensitiviteit en jezelf’.

Nieuwsbrieven 2018

Nieuwsbrief december 2018
Decembersluiting, Kerst Satsang, BTW-verhoging vanaf 1 januari en de workshops Mindfulness cursus, Op zoek naar Liefde in Liederen van Leonard Cohen en Mini-cursus ‘Begrijp hoogsensitiviteit en jezelf’.

Nieuwsbrief november 2018
Veranderingen in Smrti, aankondiging BTW-verhoging vanaf 1 januari en de workshops Ouder/kind yoga en de Mindfulness cursus.

Nieuwsbrief oktober 2018
Herfstsferen in Smrti en de workshops Ouder/kind yoga, Spiritualiteit; wat is het en wat brengt het je en Innerlijke bloei.

Nieuwsbrief september 2018
Veranderingen in Smrti en de workshops 8-weekse Mindfulness cursus, De ontwikkeling van je 6e Zintuig, Inleiding in meditatie, Ouder/kind yoga, Spiritualiteit; wat is het en wat brengt het je en Innerlijke bloei.

Nieuwsbrief juli/augustus 2018
Roosterwijzigingen voor de zomer en de workshops 8-weekse Mindfulness cursus, De ontwikkeling van je 6e Zintuig, Inleiding in meditatie en Innerlijke bloei.

Nieuwsbrief mei/juni 2018
De nieuwe privacywet en de massages van Jacob.

Nieuwsbrief april 2018
Nog meer yoga, roosterwijzigingen en workshops.

Nieuwsbrief maart 2018
Roosterwijzigingen en de workshop 8-weekse Mindfulness cursus.

Nieuwsbrief februari 2018
Do-in yoga en de workshops 8-weekse Mindfulness cursus en De ontwikkeling van je 6e Zintuig.

Nieuwsbrief januari 2018
De yogalessen en de workshops Kom (weer) in je kracht, 8 Weekse Mindfulness Training en De ontwikkeling van je 6e Zintuig.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam:
E-mailadres: