Nieuwsbrieven

Heb je een nieuwsbrief gemist? Hier vind je al onze nieuwsbrieven van het afgelopen jaar.

Nieuwsbrieven 2019

Nieuwsbrief Oktober 2019
Er gaapt een grote kloof tussen het tempo van de natuur en het tempo van de mens. Juist in de herfst wordt dit nog meer zichtbaar. In de natuur is herfst het jaargetijde van het loslaten en het gereed maken voor de winter; de natuur neemt steeds meer rust. Terwijl wij mensen juist weer opstarten en gaan er echter weer hard tegen aan.

Tijd is een vreemd goedje. Je kunt het verliezen, verkopen, of weggeven – maar je kunt het niet besparen, kopen, of krijgen van iemand anders. Tijd kun je alleen maar zelf nemen. En zodra je de tijd neemt, heb je tijd. Neem twee keer zoveel tijd als je verwacht nodig te hebben. Neem tijd voor jezelf. Neem de tijd om naar yoga te gaan en ervaar dat uur als tijdloos!

Nieuwsbrief September 2019
Vanaf 2 september gaan de scholen weer allemaal beginnen. Meestal is dat het sein dat iedereen weer de draad oppakt om wekelijks naar yoga te komen. Juist op de momenten dat je moe bent, geen zin en fut hebt en je een dag of periode te veel hebt gedaan; juist dàn merk je extra goed wat een yogales voor je kan doen. Dus trek jezelf over dat punt, ga op die mat en ervaar en geniet….

Nieuwsbrief juni/augustus 2019
In de zomer gaan alle yogalessen door met uitzondering van de kinderyogalessen. De kinderyogalessen stoppen tijdelijk in juli en augustus.

Bij alle andere yogalessen zijn wel wat aanpassingen, in Smrti hangt een rooster waarin goed vermeldt staat of een les vervalt.

Nieuwsbrief mei 2019
Aan het begin van mei kijken we al vooruit naar de zomer. Zoals gebruikelijk gaan haast alle lessen in de zomer vakantie door.

Een toenemend aantal mensen wil het abonnement tijdens de zomervakantie stoppen. We proberen hier zo coulant mogelijk mee om te gaan, maar het verwerken van het tijdelijk stoppen in de administratie en het bevestigen daarvan kost ons veel extra werk. Daarom hebben we hiervoor een aantal regels opgesteld die in de nieuwsbrief van mei zijn toegelicht.

Nieuwsbrief april 2019
Smrti heeft een geweldige start van de lente gehad. In het zonnige weekend van 30 en 31 maart vierden we ons 12 ½ jarig bestaan. We kijken terug op heel gezellige dagen met heel veel warmte. Dank jullie wel voor alle lieve cadeautjes, kaarten en knuffels de we mochten ontvangen.

Nieuwsbrief maart 2019
Het is alweer maart! En dat betekent dat Smrti deze maand 12,5 jaar bestaat.Op zaterdag 30 maart en zondag 31 maart vieren we ons 12 ½ jarig bestaan. Er zijn activiteiten over het gehele weekend, waarbij we iedereen uitnodigen om langs te komen.

Nieuwsbrief februari 2019
Februari, wanneer we er achter komen dat goede voornemens niet zo gemakkelijk zijn vol te houden. Nog even dan bestaan we alweer 12,5 jaar en veel leuke workshops in het verschiet.

Nieuwsbrief januari 2019
Goed beginnen, Informatie over de BTW-verhoging en de workshops Ouder/kind yoga, Mindfulness cursus, Op zoek naar Liefde in Liederen van Leonard Cohen en Mini-cursus ‘Begrijp hoogsensitiviteit en jezelf’.

Nieuwsbrieven 2018

Nieuwsbrief december 2018
Decembersluiting, Kerst Satsang, BTW-verhoging vanaf 1 januari en de workshops Mindfulness cursus, Op zoek naar Liefde in Liederen van Leonard Cohen en Mini-cursus ‘Begrijp hoogsensitiviteit en jezelf’.

Nieuwsbrief november 2018
Veranderingen in Smrti, aankondiging BTW-verhoging vanaf 1 januari en de workshops Ouder/kind yoga en de Mindfulness cursus.

Nieuwsbrief oktober 2018
Herfstsferen in Smrti en de workshops Ouder/kind yoga, Spiritualiteit; wat is het en wat brengt het je en Innerlijke bloei.

Nieuwsbrief september 2018
Veranderingen in Smrti en de workshops 8-weekse Mindfulness cursus, De ontwikkeling van je 6e Zintuig, Inleiding in meditatie, Ouder/kind yoga, Spiritualiteit; wat is het en wat brengt het je en Innerlijke bloei.

Nieuwsbrief juli/augustus 2018
Roosterwijzigingen voor de zomer en de workshops 8-weekse Mindfulness cursus, De ontwikkeling van je 6e Zintuig, Inleiding in meditatie en Innerlijke bloei.

Nieuwsbrief mei/juni 2018
De nieuwe privacywet en de massages van Jacob.

Nieuwsbrief april 2018
Nog meer yoga, roosterwijzigingen en workshops.

Nieuwsbrief maart 2018
Roosterwijzigingen en de workshop 8-weekse Mindfulness cursus.

Nieuwsbrief februari 2018
Do-in yoga en de workshops 8-weekse Mindfulness cursus en De ontwikkeling van je 6e Zintuig.

Nieuwsbrief januari 2018
De yogalessen en de workshops Kom (weer) in je kracht, 8 Weekse Mindfulness Training en De ontwikkeling van je 6e Zintuig.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Naam:
E-mailadres: