Marianne

Hallo, mijn naam is Marianne Muizert, ik ben 56 jaar en trotse moeder van een dochter en een zoon. Overdag werk ik als project secretaresse in de bouw. Daarnaast volg ik sinds 2013 de vierjarige opleiding tot yogadocente bij Saswitha in Bilthoven.

Na ruim vijfentwintig jaar wekelijks yogalessen te hebben gevolgd, kwam ik in 2011 bij Smrti en maakte ik kennis met Jeannette en haar gedreven team. Door mijn groeiende belangstelling voor yoga en de behoefte me hier verder in te willen ontwikkelen en heb ik me ingeschreven voor de opleiding. Nu ik in het derde jaar zit, ervaar ik dagelijks wat het volgen van de opleiding me brengt. Ook het volgen van verschillende workshops bij onder andere Alberto Paganini en Sivananda Yoga hebben bijgedragen aan mijn ontwikkeling en ervaring. Het komende schooljaar neem ik de ruimte om aanvullende cursussen te volgen en ga ik zelfs een reis naar Noord-India maken, voordat ik aan mijn specialisatie jaar en afstudeeropdracht begin.

Door yoga leer ik om bij mezelf naar binnen te kijken en me bewust te worden van lichaam en geest.

Yoga laat me de innerlijke balans voelen tussen lichaam en geest waarbij de adem een grote rol speelt. Nog iedere dag voel ik hoe blij ik word van yoga en van de keuze om de opleiding te gaan doen. Door yoga ervaar ik steeds meer liefde en vrijheid in mijn leven.

Sinds kort geef ik les bij Smrti en probeer ik de relatie tussen gedachten, emoties en gevoelens tijdens de oefeningen te laten ervaren. Door de yoga met passie en compassie te geven wil ik het goede gevoel dat yoga geeft en alles wat daaruit voortvloeit doorgeven, met aandacht voor het unieke van jezelf.

 

Namaste

 


 

ThN_Jeannette_selected
Jeannette
ThN_Jacob
Jacob

Nathalie

Helma
ThN_Siranouch
Siranouch
ThN_Michael
Michael

Cees

Patricia

Debora

Marianne

Adrinwelly