Cees

Hoi, ik ben Cees en geef al sinds 2010 les bij Smrti. Eerst als stage en daarna als gecertificeerd yogaleraar.

Ik ben met yoga begonnen doordat een vriendin mij vroeg aan haar yoga-oefengroepje deel te nemen. Zij volgde een 4 jarige opleiding en moest gaan oefenen met lesgeven. De yoga sprak mij eigenlijk direct aan. Aan de ene kant omdat deze vorm van yoga en rustige fysieke manier was om m’n hoofd wat rustiger te maken. Daarnaast ging er een hele nieuwe wereld voor me open in de zin dat ik me bewust werd van dingen in mijzelf die ik nog nooit had ervaren. Ik werd nieuwsgierig naar de yoga en voor ik het wist had ik me voor de 4 jarige opleiding Intensieve Yoga Scholing opgegeven.

Het lesgeven ervaar ik als een geschenk. Ik ben blij dat ik iets kan bijdragen aan de fysieke en mentale balans van mensen. Daarnaast leer ik zelf zo veel van het leraarschap en deel samen met de “leerlingen” de mooiste en verdrietigste dingen van ons mens zijn.

Smrti als fysieke plek vind ik een hele fijne plaats om les te geven. Een mooie zaal en alles mooi aangekleed met gedurende het jaar verschillende thema’s. Daarnaast en voor mij nog belangrijker is een andere sfeer. In Smrti voel ik de zorg en voel me daar als het ware gedragen. Bij deze wil ik Jeannette en ook Jacob met heel mijn hart bedanken voor het creëren van dit gevoel.

Ik voel me altijd welkom bij jullie (Smrti)

Cees

Terug naar alle stukjes »