Eline Otte

15 jaar geleden begon ik met Yoga. En docente bij wie je direct op je kop moest kunnen staan. Jong en onervaren dacht ik: “dat zal ik eens doen, kijk es juf……boem!” Na een paar lessen was mijn lol eraf, maar wat ik er leerde was dat het in het leven niet gaat om het goed te doen voor de ander, de juf of wie dan ook, maar om de rust, goedkeuring en kracht in jezelf te vinden.

Ruim 10 jaar later kwam Smrti op mijn pad. Het betekent ‘snoepje’ en ik dacht: daar heb ik zin in, lijkt me leuk! En zo nadat ik veel geleerd had lukte het me wel om die lastige houdingen vol te houden. En soms ook niet, maar ook dat mag. Op een gegeven moment ging het kriebelen en besloot ik de opleiding tot yogadocent te doen. Eind oktober 2016, hoop ik mijn diploma te halen in India. Smrti betekent voor mij een veilige plek waar ik veel heb mogen leren, samen met jullie allemaal. Ik dank Jacob en Jeannette voor hun steun en duwtjes in de rug en hun vertrouwen. Via deze weg wil ik feliciteer ik hen van harte met het 10 jarig bestaan van Smrti. Een moment voor dankbaarheid, blijdschap en trots! Verdiend!

Ik wens Jacob en Jeannette en verder mijn collega’s en jullie allemaal alle liefs en goeds en hoop jullie nog vaak te zien bij Smrti. Namasté, ?

Eline Otte

 

Terug naar alle stukjes »