8 Weekse Mindfulness Training (MBSR)

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) is de originele wetenschappelijk bewezen mindfulness training met duizenden publicaties en is effectief bij allerlei stress gerelateerde klachten.

We leven in een razendsnelle samenleving waarin we continu overgeleverd zijn aan de waan van de dag. Hierin voelen we ons vaak de speelbal van onze omgeving en omstandigheden. Velen belanden in een reactief patroon en zitten gevangen in de automatische piloot. Chronische stress en gerelateerde klachten zijn het gevolg.

Omdat onze gedachten en emoties ons welbevinden bepalen hebben ze enorme invloed op onze gezondheid en kwaliteit van leven.

Gedurende de training leer je bewust in het hier en nu te zijn en pro-actief in het leven te staan met mildheid en open aandacht.

Zie voor meer informatie: http://www.aware-awake.nl/


Invulling workshop

De workshop bestaat uit 8 weken met wekelijks een bijeenkomst van 2,5 uur. Vooraf vindt er een intake plaats en is er een stilte/oefendag. Het hart van de training bestaat verder uit dagelijkse oefeningen die je meekrijgt (45-60 minuten per dag). De oefeningen gericht op het trainen van je open aandacht omvatten formele (meditatie, yoga) en informele oefeningen.

Middag- en avondles

In 2019 geven we de Mindfulness training zowel ’s middags als ’s avonds. U kiest het tijdstip voor de hele training. Dus altijd ’s middags. Of altijd ’s avonds.


Voor wie

Iedereen die op zoek is naar vrijheid. Vrijheid van de automatische piloot, vaste patronen, of programma’s. Iedereen kan mindfulness doen. Het is uitermate geschikt en bewezen effectief voor mensen die last hebben van (chronische) stress.

Door wie

Daniel Schotborgh is de trainer en coach bij Aware & Awake.

Hij is niet alleen een gepassioneerde mindfulnesstrainer en coach, maar ook als eigentijdse huisarts iemand die graag het verband tussen body en mind helder zichtbaar maakt. Met Aware & Awake pakt hij problemen onderliggend aan stress, drukte en piekeren bij de bron aan. Middels mindfulness oefeningen, bewustzijn en lessen in bewust(er) leven, brengt hij weer rust en balans in het leven van velen.


Wanneer wordt de workshop gegeven?

Data: Vrijdag 6, 13, 20, 27 september, 4, 11 en 26 oktober met een stilte dag op 13 oktober
Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur
Kosten: €450,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 10

Aanmelden

Meld je direct aan door het onderstaande formulier in te vullen:
Vroegboekkorting: korting van €50 indien voor 18 augustus ingeschreven.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer