Slow Yoga met live cello: adem, yin en diepe ontspanning


Een middag om te onthaasten, spanning los te maken, te rusten en het lichaam zacht maar intens te stretchen. Met live cello muziek van celliste Maaike Peters. De klanken van de cello helpen om nog dieper te ontspannen en meer rust in het hoofd. Deelname aan deze lange middagworkshop geeft de beleving van een retraite, gewoon in je eigen stad!

 


Invulling workshop

De middag begint met een serie ademoefeningen. Daarna volgt een serie zachte flow yoga en yin en restorative (herstellende) yoga houdingen. Een lange ontspanningsmeditatie of yoga nidra sluit de dag af. Heel bijzonder is hierbij de live klanken van de cello van Maaike die een enorme verdieping en beleving aan de yoga en de ontspanning geeft!

 


Voor wie

Voor iedereen die deze beleving wil mee maken. Er is geen yoga ervaring voor nodig.

Door wie

AnneMarie Hiemstra i.s.m. Maaike Peters (cello)

AnneMarie is een inmiddels een bekende gast docent in Smrti. Zij woont in Utrecht en is gediplomeerd yogadocent in diverse vormen en stijlen van yoga. Haar lesstijl is helder, no-nonsense maar vooral warm, betrokken en met een vleugje humor. Ze heeft inmiddels zo’n veertien jaar en vele duizenden uren leservaring en leer nog elke dag!
Maaike Peters is celliste in veel verschillende genres. Zo speelde ze met Hans Liberg en bij Theater Kikker in Utrecht; ze maakt kamermuziek bij het KolLev Cellon Quartet en ze speelde oa bij het Gelders Orkest.

 


Wanneer wordt de workshop gegeven?

Data: Zondag 26 november 2017
Tijdstip: 13.30 -17.00 uur
Kosten: €45,- per persoon

Er is plaats voor minimaal 10 en maximaal 20 aanmeldingen.

 


Aanmelden

Meld je direct aan door het onderstaande formulier in te vullen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer