Yoga voor een gezond immuunsysteem

Dat yoga invloed heeft op ons fysieke en geestelijke welzijn weten we, maar dat yoga invloed heeft op ons immuunsysteem is minder bekend.

Het immuunsysteem of afweersysteem dat je lichaam beschermt tegen indringers van buitenaf bevindt zich door je hele lichaam. Onder andere je huid, darmen, luchtwegen, bloed en lymfestelsel maken hier deel van uit. In deze workshop is alles gericht op rust, herstel en balans, zodat het immuunsysteem versterkt wordt.


Invulling workshop

Na een inleiding over de invloed van yoga op het immuunsysteem en het zenuwstelsel, volgt een zachte yoga flow les om het lichaam soepel te maken.

Daarna doen we een serie restorative yogahoudingen. Restorative houdingen zijn hele zachte, op ontspanning gerichte yogahoudingen. Deze houdingen worden lang aangehouden, waarbij het lichaam ondersteund wordt door kussens en dekens. Het zijn houdingen waarin het lichaam kan herstellen van vermoeidheid en stress en de geest tot diepe rust kan komen.

Een lange ontspanningsmeditatie rond de workshop af.


Voor wie

Deze workshop is toegankelijk voor cursisten van alle vormen van yoga. De workshop is ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten of door een drukke en stressvolle periode gaan.

Door wie

De cursus wordt gegeven door AnneMarie Hiemstra

 


Wanneer wordt de workshop gegeven?

Data: zondag 7 juni 2015
Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Yogacentrum Smrti
Kosten: €25,-

 


Aanmelden

Meld je direct aan door het onderstaande formulier in te vullen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Je kunt contact ook opnemen met Jeannette: 06-28200982 of info@smrti.nl.