Een klank reis

Klanken helpen ons terug te keren bij het oerprincipe dat wij als mens in totale verbinding staan met alles wat ons omringt maar vooral; (opnieuw) verbinding te maken met onszelf.


Invulling workshop

Tijdens dit heerlijke klankhealingconcert stemt Ron zich, op intuïtieve wijze, met behulp van stemimprovisaties, Tibetaanse en Kristallen klankschalen, trommels, ratels, gongs en spiritflutes af op de groep. De afwisseling van klank en stilte nemen je mee op een innerlijke reis: een ontdekking en ervaring van jezelf of een thuiskomen bij jezelf. Het klankbad nodigt uit tot het geven van ruimte aan gedachten, gevoelens, emoties en kan leiden tot een diepe ontspanning. Rons intentie is healing voor elke deelnemer waarbij ieder op z’n eigen niveau en in z’n eigen tijd.

Het is een ligconcert. Er zijn matjes, dekens aanwezig. Neem eventueel je eigen kussen en of deken mee zodat je volledig kunt ontspannen. Draag makkelijk zittende kleding.


Voor wie

Voor iedereen vanaf 12 jaar . Mocht je twijfelen of het wel geschikt is voor je ? kan je me altijd even bellen of mailen.

Door wie

Ron Jansen


Wanneer wordt de workshop gegeven?

Data: Zondag 30 juni
Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Yogacentrum Smrti
Kosten: €20,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6 maximaal 20

Aanmelden

Meld je direct aan door het onderstaande formulier in te vullen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Je kunt contact ook opnemen met Ron: 06-44036770 of info@praktijkwiracocha.nl