Ervaar Ouder Kind yoga

Het doen van Yogaoefeningen op een speelse manier, samen met je kind.  Spelvorm, dansen, ontspanning, massage, ademhaling, en je creativiteit uiten. Quality time met je kind om zo de rust en plezier te laten ervaren.


Invulling workshop

Wil je ontdekken hoe fijn het is om samen met je kind yoga te doen? Kom het dan ervaren bij de workshop ouder kind yoga. Zo kun je proeven wat het precies inhoudt om Yoga te doen Samen met je kind.

  • We beginnen altijd met een stilte-oefening om even in de mood te komen.
  • Elke les heeft een thema
  • Aansluitend zullen we ademhalingsoefeningen doen. Moment voor jezelf.
  • Warming up. Spieren losmaken
  • Diversen Yoga houdingen.
  • Spelvorm / Creativiteit / Massage
  • Afronding / Ontspan moment.

Je bent lekker fysiek bezig en je hebt even bewust tijd voor elkaar, dat allemaal op een ontspannen speelse manier. Wat in deze drukke tijden wel fijn is. Je zult samen de stilte ervaren in jezelf of om je heen. Je verbinding met je kind zal versterkt worden, En het kind zal ervaren wat contact hebben met jezelf betekent. De workshop zal worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Als bij de aanmelding blijkt dat het verschil in leeftijd te groot is, dan kunnen we besluiten de groep te splitsen en in overleg nog een datum te prikken.

Het is zeker mogelijk dat deze Ouder Kind Yoga Workshop omgezet wordt in een reguliere lesvorm bij voldoende animo.


Voor wie

Voor elke ouder/opa/oma die met zijn kind zou willen doen. Yoga ervaring is niet nodig. Het is fijn als je bij de aanmelding de leeftijd van het kind vermeldt. Minimale leeftijd is 4 maanden, maximale leeftijd is 10 jaar.

Door wie

Debora van Es werkt al 2 jaar bij Smrti als kinderyoga docent. Ze heeft haar diploma gehaald bij de bekende Kinderyoga docent Helen Purperhart. In 2017 jaar heeft ze haar diploma Ouder/Kind yoga gehaald bij Pureyoga en is daarvoor gecertificeerd.


Wanneer wordt de workshop gegeven?

Data: 28 september 2019
26 oktober 2019
30 november 2019
Tijdstip: 10.00 – 11.00 uur
Kosten: €10,00 (voor kind en ouder samen)
Aantal deelnemers: Minimaal 3, maximaal 6 koppels

Aanmelden

Meld je direct aan door het onderstaande formulier in te vullen:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Op welke dag wil je deelnemen? (verplicht)
28 september 201926 oktober 201930 november 2019