Klankschaal en Gong concert

Doordat iedere klankschaal zijn eigen trilling en energie heeft die door het hele lijf voelbaar is, werkt het ontspannend, ontstresst het en krijgt de energiestroom weer een impuls.

GongDoor het aanslaan met een mallet tegen de klankschaal (die hun oorsprong hebben in Tibet, Nepal en India) en/of de gong ontstaan verscheidene klanken die door middel van trilling op ons lichaam inwerken. Ontspannen liggend op de grond laat je de trillingen en energie van iedere klankschaal op je inwerken. Deze beleving is in je hele lijf voelbaar. De trilling raakt de gebieden (aan) waar de energie minder goed stroomt, zodat deze beter kan doorstromen. Het ontstresst, werkt erg ontspannend, geeft een gevoel van geborgenheid, dankbaarheid, veiligheid en harmonie.
Yvon maakt gebruik van een fantastische Paiste gong met prachtige boven- en ondertonen, grote en kleine klankschalen met diverse trillingen, de rainmaker, tingsha’s en de pau-wauw pijp.

 


Klankschaalconcert

Voor wie

Voor jong en oud, voor leden en niet-leden van Smrti en voor wie een bijzondere ervaring van klanken en trillingen wil ervaren.

Door wie

Het klankschaal en gong concert wordt gegeven door Yvon van den Bos van Spirituele Spiegel te Schiedam met assistentie van Loek van den Bos.


Wanneer wordt de workshop gegeven?

Data: zondag 25 januari 2015
Tijdstip: van 14:00 tot 15:00 uur
Locatie: Yogacentrum Smrti – Grote yogazaal
Kosten: € 17,50 inclusief koffie, thee en iets lekkers

Aanmelden

Je kunt contact opnemen met Jeannette (06-28200982) of Yvon (06-24628124 of 010-4730356) of via info@spirituelespiegel.nl. Er ligt eventueel ook een inschrijfformulier klaar in Smrti.
De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.