Op zoek naar Liefde in Liederen van Leonard Cohen

Frank laat zeven liederen horen van Leonard Cohen en vertelt er van alles bij. Hij belicht de spirituele en religieuze kracht van de poëzie van Leonard Cohen, maar ook de achtergrond en de omstandigheden waarin een lied is geschreven.


Invulling workshop

Er worden zeven Liederen van Leonard Cohen beluisterd en toegelicht. De muziek en de teksten die veel mensen raakt, worden verdiept en verduidelijkt. Je krijgt een kijkje in de diepere laag van de liederen, zodat ze soms antwoorden worden op vragen van het leven. Deze antwoorden zijn van grote kwaliteit, of het nu ging over de duisternis die hem overviel of over het licht dat af en toe doorbrak.

Na het vierde lied is er tijd voor pauze en na het zesde lied is er gelegenheid tot uitwisseling van ervaringen en vragen.


Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is.

Door wie

Frank Kazenbroot is de auteur van het boek: ‘Wees lief voor deze ziel’, veertig vensters op Leonard Cohen. Frank heeft al zijn leven lang een passie voor het werk van deze dichter en zanger. Hij neemt je mee in zijn uitleg en verstilling met daarin de uitnodiging van Cohen om lief te zijn voor de ziel van een gebroken mens.


Wanneer wordt de workshop gegeven?

Data: Zondag 24 februari 2019
Tijdstip: 14.30 – 16.30 uur
Kosten: €12,00 per persoon
Aantal deelnemers: Minimaal 10

Aanmelden

Meld je direct aan door het onderstaande formulier in te vullen:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer