Yin Yoga Lente XL

Yin Yoga Lente XL in het element Hout. Laat je kiemkracht ontwaken op de magische klanken van de handpan.

Laat de energie van het element hout je voeden Yin Yoga op de lever- en galblaas meridiaan onder begeleiding van Yourie Castricum op handpan, diverse andere instrumenten en zang.

Yin Yoga is een meditatieve yogavorm die ruimte in je lichaam geeft in de breedste zin van het woord. Bij Yin Yoga zijn de houdingen passief en worden langer aangehouden (minimaal 2 tot 5 minuten) waardoor spierspanning losgelaten kan worden en je aanwezig mag zijn bij alles wat zich in de houding aandient.


Invulling workshop

In de Traditionele Chinese Geneeskunde start de Lente op 14 februari. De natuur begint langzaam te ontwaken met een naar boven gerichte energie.

Lente staat in het element Hout. Gekoppeld aan Lente/Hout zijn de meridianen (energiebanen) Lever en Galblaas. Deze energieën werken samen net als dat yin en yang samenwerken. De yin is in dit geval de Leverenergie, de yang de Galblaasenergie. De Lever heeft veel functies waaronder het reinigen. Ook de Lente vraagt om een grote schoonmaak.

In deze speciale XL-workshop nemen we de tijd de overgang van de winter naar de lente te maken door middel van yin yogahoudingen, ademoefeningen, meditatie en visualisatie. Dit alles prachtig en krachtig ondersteund door de handpan, sjamanentrommel, mondharp, (blad)ratels en de stem van Yourie Castricum.

De workshop duurt 2,5 uur, inclusief thee met wat lekkers.


Voor wie

Voor jou! Een moment voor jezelf. Alle houdingen zijn dusdanig aan te passen zodat ze door iedereen aan te nemen zijn. Er is plaats voor maximaal 20 personen.

Door wie

Yourie Castricum neemt je mee op de helende klanken van zijn muziek. Yourie speelde met bands op festivals in binnen- en buitenland. Solo heeft hij bij diverse yogastudio’s concerten gegeven.

Ria Harmsen – Yin Yoga is mijn passie, is voor mij meer dan alleen de houdingen aannemen. Yin Yoga is naar binnen gaan en luisteren naar je lichaam. Yin heeft mij veel duidelijk gemaakt wat er in mij omgaat en nog iedere keer ontdek ik nieuwe plekjes in mijn lichaam die mij iets willen zeggen. Yin Yoga leerde mij mijn grenzen verkennen. Een bijzondere reis, die ik jullie ook graag gun. Ik draag mijn passie vanuit mijn hart over.

Yin Yoga is de perfecte gelegenheid om benieuwd te zijn naar wie je bent.

Marianne Muizert – Yin yoga geeft mij richting in dit aardse leven, door Yin Yoga keer ik dagelijks opnieuw naar binnen en ervaar een diepe verbinding met mijzelf. Door in de houdingen dieper te ontspannen en plekjes in mijn lichaam los te laten verken ik steeds weer mijn grenzen. Dit voelt als een prachtige reis en in ontspanning Te Zijn. We nemen jullie graag mee op reis.

Yin yoga brengt je vanuit rust inzichten en een diepere verbinding met jezelf.


Wanneer wordt de workshop gegeven?

Data: 16 februari
Tijdstip: 13.30 – 16.00 uur
Kosten: €40,- per persoon
Aantal deelnemers: Minimaal 15, maximaal 20

Aanmelden

Meld je direct aan door het onderstaande formulier in te vullen:
Deze workshop zit op dit moment al vol, maar meld je vooral aan voor de wachtlijst (bij afmeldingen nemen we dan direct contact met je op).

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)