Zomer workshops op de zaterdagochtend

summerZomer workshops op de zaterdagochtend.

Nathalie geeft in de zomermaanden 3 keer een yogaworkshop van 1½ uur. Elke workshop heeft een eigen thema:

  • Zaterdag 16 juli – verlicht de rug en de nek!
  • Zaterdag 20 augustus – laat de zon je verwarmen.
  • Zaterdag 27 augustus – stil wandelen en restore yoga!

Invulling workshops:

Zaterdag 16 juli – Verlicht de rug en de nek!

Velen van ons kennen het wel: stijfheid en spanningen in de nek, schouders en onderrug Dat gevoel als je s ’ochtends wakker wordt en je hele nek stijf is, het ontspannen van de nekspieren moeilijk gaat en je een vervelend en beklemmend gevoel in je onderrug hebt.

Dit kan komen door stressvolle situaties, maar ook doordat veel mensen een zittend beroep hebben voor een computer. Wist je dat een gemiddelde Nederlander ongeveer 3 uur per dag naar het schermpje van zijn telefoon aan het staren is?! Je nek is hier niet blij mee.

Yoga helpt! Kom een yogales ervaren die puur gericht is op het ont-stressen en versterken van de nek, schouders en rug. Met tips voor thuis, zodat je heerlijk ontspannen de zomer in kan.

 


Zaterdag 20 augustus – Laat de zon je verwarmen

De zonnegroet is een van de belangrijkste series in de yoga. Hij wordt gebruikt als warming-up of als serie op zichzelf. De zonnegroet is van oorsprong een ochtendritueel als groet aan de opkomende zon die haar warmte en energie aan de aarde geeft. De zonnegroet maakt lichaam en geest wakker. Een complete work-out voor de spieren, gewrichten, klieren, organen en het zenuwstelsel. Het geeft het hoofd rust als adem en beweging synchroon lopen. Het activeert levenskracht, vitaliteit en alertheid.

Kom de zonnegroet ervaren! Een workshop waarbij je o.a. leert hoe je de houdingen van de zonnegroet vloeiend in elkaar kan laten stromen. Ontdek de zon in je hart!

 


Zaterdag 27 augustus – Stil wandelen en restore yoga!

Yoga….

Stilte is vaak moeilijk te vinden in de hectiek van het dagelijks leven. Al die gedachtes en al die geluiden en indrukken om ons heen halen ons weg van het hier en nu. Ze nemen ons mee naar het straks of naar de dingen die net geweest zijn. Yoga helpt je de stilte te zoeken in jezelf door je bewust te laten zijn van het lichaam. Het lichaam is in het hier en nu.

Wandelen….

Wandelen doen we meestal met een doel: om te ontspannen, van de natuur te geniet, gezellig samen te zijn…. Wat als we dat doel weghalen en gaan wandelen om het wandelen en bewuster gaan lopen; voelen hoe het lichaam de stappen zet en door het wandelen contact te maken met het lichaam. Meditatief wandelen is een vorm van bewustwording die je de mogelijkheid geeft om in het ‘Nu’ te komen.

Laat je tijdens deze workshop door middel van yoga en wandelen meenemen naar het Nu. Een reset: even terugkeren naar de nulstand. Thuisgekomen bij jezelf vind je de stilte en rust.

 


Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is.

Door wie

Nathalie van der Sloot

(de derde workshop word samen met Jeannette gegeven)

 


Wanneer wordt de workshop gegeven?

Data: Zaterdag 16 juli, 20 augustus en 27 augustus 2016
Tijdstip: 09.45 – 11.15 uur
Locatie: Yogacentrum Smrti
Kosten: €5,- per workshop (€15,- per workshop als je geen lid bent)

De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers!


Aanmelden

Meld je direct aan door het onderstaande formulier in te vullen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik geef me op voor de volgende workshops: (verplicht)

Uw Telefoonnummer

De inschrijving is geldig als je betaald hebt. Zijn er te weinig aanmeldingen, dan krijg je natuurlijk het geld direct terug.

Je kunt contact ook opnemen met Jeannette: 06-28200982 of info@smrti.nl.