Workshops

Smrti betekent ‘aandacht’ en steeds meer gaat het yogacentrum zich manifesteren als een centrum van aandacht. Zo worden er regelmatig workshops gegeven, waarin ‘aandacht voor je zelf’ centraal staat. Voor de komende periode staan de volgende workshops/cursussen gepland:

Aankomende workshops


8 Weekse Mindfulness Training (MBSR)

Mindfulness is de kunst om in het hier en nu te leven en het tegenovergestelde van leven op de automatische piloot. Met mindfulness leer je open, aandachtig en zonder oordelen door het leven te gaan.
Sept
06
Data: Vrijdag 6, 13, 20, 27 september,
4, 11 en 26 oktober met een stilte dag op 13 oktober
Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur
Kosten: €450,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 10
Meer informatie

Ervaar Ouder Kind yoga (najaar 2019)

Het doen van Yogaoefeningen op een speelse manier, samen met je kind. Spelvorm, dansen, ontspanning, massage, ademhaling, en je creativiteit uiten. Quality time met je kind om zo de rust en plezier te laten ervaren.
Sept
28
Data: 28 september 2019
26 oktober 2019
23 november 2019
Tijdstip: 10.00 – 11.00 uur
Kosten: €10,-
Aantal deelnemers: Minimaal 3, maximaal 6 koppels
Meer informatie

Yoga en klassieke muziek

Restorative yoga op klassieke muziek live gespeeld door Helma op haar elektronische piano en een meditatie met klankschalen.
Okt.
27
Data: Zondag 27 oktober 2019
Tijdstip: 13.30 – 15.00 uur
Kosten: €15,-
Aantal deelnemers: Maximaal 20
Meer informatie

Workshop Kundalini yoga en Mantra zingen

Voor iedereen die wil kennis maken met deze bijzondere vorm van yoga en voor iedereen die geïnteresseerd is in Mantra’s zingen.
Nov
03
Data: Zondag 03 november 2019
Tijdstip: 13.30 – 16.00 uur
Kosten: €30,-
Aantal deelnemers: Minimaal 10
Meer informatie

Workshop sieraden maken met echte edelstenen

Je wordt geholpen met het maken van armbanden en kettingen met edelstenen zoals : agaat, bergkristal, citrien, roze kwarts, amethist, bloedkoraal, lava, kokos, schelp of leer, alpaca of zilver
Nov
24
Data: Zondag 24 november 2019
Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur
Kosten: Entree €6,00 per persoon. Kralen apart af te rekenen variërend van €0,30 tot €1,50 per stuk. Ook exclusieve kralen te koop.
Aantal deelnemers: Minimaal 7
Meer informatieWorkshops in het verleden

Een klankreis

Klanken helpen ons terug te keren bij het oerprincipe dat wij als mens in totale verbinding staan met alles wat ons omringt maar vooral; (opnieuw) verbinding te maken met onszelf.

Meer informatie »

Mini-cursus ‘Begrijp hoogsensitiviteit en jezelf’

Wil je graag weten wat hoogsensitiviteit is? Begrijpen hoe het kan dat jij je soms anders voelt en anders reageert dan de meeste mensen? Tips krijgen hoe je krachtiger met je hooggevoeligheid om kunt gaan?

Meer informatie »

Ervaar Ouder Kind yoga

Het doen van Yogaoefeningen op een speelse manier, samen met je kind. Spelvorm, dansen, ontspanning, massage, ademhaling, en je creativiteit uiten. Quality time met je kind om zo de rust en plezier te laten ervaren.

Meer informatie »

Innerlijke bloei

Lisette Thooft helpt je om het beste uit jezelf te halen door een Negen Stappen Plan voor meer zelfvertrouwen, liefde en gevoel in je leven.

Meer informatie »

De ontwikkeling van je 6e zintuig

Baal je wel eens dat je niet naar je gevoel hebt geluisterd, terwijl je het eigenlijk diep van binnen wel wist? Twijfel je of je wel op je 6e zintuig kunt vertrouwen omdat het vooraf vaak niet te verklaren is? Weet je niet goed onderscheid te maken tussen (wens)gedachten en signalen van je 6e zintuig? Of vinden anderen het maar raar? Over dergelijke vragen gaat deze cursus.

Meer informatie »

Inleiding in Meditatie

Patricia geeft 2 vrijdagavonden een korte cursus ‘inleiding in meditatie’. Zij legt je uit wat meditatie voor je doet en geeft je handreikingen om meditatie toe te passen.

Meer informatie »