Workshops

Smrti betekent ‘aandacht’ en steeds meer gaat het yogacentrum zich manifesteren als een centrum van aandacht. Zo worden er regelmatig workshops gegeven, waarin ‘aandacht voor je zelf’ centraal staat. Voor de komende periode staan de volgende workshops/cursussen gepland:

 

Aankomende workshops


8 Weekse Mindfulness Training (MBSR)

Mindfulness is de kunst om in het hier en nu te leven en het tegenovergestelde van leven op de automatische piloot. Met mindfulness leer je open, aandachtig en zonder oordelen door het leven te gaan.
Januari
18
Data: Vrijdag 18 en 25 januari, 1, 8, 16 en 22 februari, 1 en 8 maart 2019. Met een stiltedag op 23 februari
Tijdstip: 19.00 – 21.30 uur
Kosten: €450,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 10
Meer informatie

Ervaar Ouder Kind yoga

Het doen van Yogaoefeningen op een speelse manier, samen met je kind. Spelvorm, dansen, ontspanning, massage, ademhaling, en je creativiteit uiten. Quality time met je kind om zo de rust en plezier te laten ervaren.
Februari
9
Data: 12 januari 2019
9 februari 2019
Tijdstip: 10.00 – 11.00 uur uur
Kosten: €10,00 (voor ouder en kind samen)
Aantal deelnemers: Minimaal 3, maximaal 6 koppels
Meer informatie

Op zoek naar Liefde in Liederen van Leonard Cohen

Met behulp van zeven liederen van Leonard Cohen wordt de spirituele en religieuze kracht van de poëzie van Leonard Cohen belicht.
Februari
24
Data: Zondag 24 februari 2019
Tijdstip: 14.30 – 16.30 uur
Kosten: €12,00
Aantal deelnemers: Minimaal 10
Meer informatie

Mini-cursus ‘Begrijp hoogsensitiviteit en jezelf’

Wil je graag weten wat hoogsensitiviteit is? Begrijpen hoe het kan dat jij je soms anders voelt en anders reageert dan de meeste mensen? Tips krijgen hoe je krachtiger met je hooggevoeligheid om kunt gaan? Kom dan naar deze mini-cursus.
Maart
16
Data: Zaterdag 16 maart 2019
Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur
Kosten: €47,50 incl. reader, koffie en thee – Vroegboekkorting: schrijf je je in en betaal je voor 16 februari 2019, dan kost de mini-cursus maar € 42,50.
Aantal deelnemers: Minimaal 5, maximaal 10
Meer informatie

Een klank reis

Klanken helpen ons terug te keren bij het oerprincipe dat wij als mens in totale verbinding staan met alles wat ons omringt maar vooral; (opnieuw) verbinding te maken met onszelf.
April
14
Data: Zaterdag 14 april 2019
Tijdstip: 14.00 – 16.00 uur
Kosten: €20,-
Aantal deelnemers: Minimaal 6, maximaal 20
Meer informatie

 

Workshops in het verleden

Spiritualiteit; wat is het en wat brengt het je

Klanken helpen ons terug te keren bij het oerprincipe dat wij als mens in totale verbinding staan met alles wat ons omringt maar vooral; (opnieuw) verbinding te maken met onszelf.

Meer informatie »

 

Innerlijke bloei

Lisette Thooft helpt je om het beste uit jezelf te halen door een Negen Stappen Plan voor meer zelfvertrouwen, liefde en gevoel in je leven.

Meer informatie »

 

De ontwikkeling van je 6e zintuig

Baal je wel eens dat je niet naar je gevoel hebt geluisterd, terwijl je het eigenlijk diep van binnen wel wist? Twijfel je of je wel op je 6e zintuig kunt vertrouwen omdat het vooraf vaak niet te verklaren is? Weet je niet goed onderscheid te maken tussen (wens)gedachten en signalen van je 6e zintuig? Of vinden anderen het maar raar? Over dergelijke vragen gaat deze cursus.

Meer informatie »

 

Inleiding in Meditatie

Patricia geeft 2 vrijdagavonden een korte cursus ‘inleiding in meditatie’. Zij legt je uit wat meditatie voor je doet en geeft je handreikingen om meditatie toe te passen.

Meer informatie »